Podrška korisnicima

Inofrmacije o Zippo.hr-u

Potrebna Vam je valjana e-mail adresa za narudžbe online. Ako nemate važeću e-mail adresu, možete je dobiti besplatno od IT providera.

Vaša Zippo narudžba se obrađuje odmah, dakle, ne možemo primiti bilo kakve promjene ili otkazivanja. Ako je zahtjev već obrađen, mi ćemo vam pomoći i izaći u susret koliko je god to moguće.

Ako ste registrirani kao Zippo kupac, možete provjeriti status narudžbe prijavom na svoj profil. Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti vaše lozinke i podatke o računu. Nadalje, vi ste odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju na vašem računu i suglasni smo da nas odmah obavijestite o svakom neovlaštenom korištenju vašeg računa. Mi nismo odgovorni za bilo kakav gubitak koji može nastati kao posljedica kada neovlaštene osobe koristi vaš račun ili lozinku.

Proizvodi sa posebnim logotipom

Ukoliko želite svoj poseban Zippo proizvod na ovoj stranici, moratee preuzeti punu odgovornost za bilo koju fotografiju ili umjetnička djelo predloženo radi stavljanja na Zippo proizvod. Sve fotografije i designi koje su korisnici kreiralii ili poslali za aplikaciju na proizvod će biti pregledani od strane Zippo. Ako se sadržaj čini da nije prihvatljiv zbog Zippo uvjeta, on će biti odbijen i e-mail obavijest otkaza će biti poslan na registriranu na e-mail adresu korisnika. Ako traženi proizvod također uključuje Zippo benzin, plin, kremen ili fitilj, cijelanarudžba će biti otkazana. Ako vaša narudžba uključuje i druge Zippo proizvode, te stavke će biti isporučen bez obzira na poseban an proizvod koji je otkazan. Porez na promet biti će iskazan posebno. Manipulacija i prijevoz unutar RH neće se posebno zaračunavati.Za narudžbe izvan RH manipulacija i transport zaračunavati će se prema stvarnim troškovima. Vidi Zippo Uvjete za više informacija.

Izrada logotipa traje 14 do 18 radnih dana. Svaki standardni proizvod naručen sa posebnim logotipom neće biti isporučen sve dok proizvod nije spreman za isporuku. Posebno dizajniran proizvod biti će vam poslan na registriranu e-mail adresu. Molimo da vaš konačni Zipppo design pažljivo pogledate u koraku 4. Ako se dogodi pogreška na posebnom proizvodu od strane Zippo-a, zamjena će biti izdana nakon primitka izvorne proizvoda.

Narudžba – Potvrda narudžbe

Katkada, iz razloga sigurnosti, morat ćemo provjeriti potvrdu vaše narudžbu pozivom. Molimo odgovorite naš poziv odmah, tako da možemo ubrzati procesuiranje vaše narudžbe u pravilnim redosljedom.

Porez na promet

Zippo je obveznik plaćanja poreza za isporuke, osim u AL, BIH i KOS, Porez se obračunava u skladu sa adresom na na kojuj se proizvod isporučuje.

Dostava i rukovanje

Pravilno zaključivanje narudžbe mora biti u skladu sa uputstvima usluge koje su navedene u nastavku. Narudžbe za plaćanje kreditnim karticama trenutno ne primamo. Narudžbe koje se nemogu ispravno završiti će biti otkazane, a kupac će biti obaviješteni.

Mi nemožemo prihvatiti slanje narudžbe na više adresa. Narudžbe na više adresa moraju biti dostavljene odvojeno. Dostava i troškovi vrijede za svaku isporuku adresu posebno.

Kada ćemo početi primati narudžbe sa plaćanjem putem kreditnih kartica , vaša narudžba će biti isporučena nakon provjere u roku od tri do pet radnih dana. Možete provjeriti na trenutnom statusu naloga klikom ovdje.

Trebate narudžbu odmah? Dva do tri dana, a i sljedeći dan isporuke opcije su dostupne. Narudžbe zaključujemo u 11.30 sati . narudžbe primljene kasnije biti će obrađivane sljedeći radni dan. Zaprimljeno plaćanje na osnovu potvrde narudžbe je uvijet za isporuku.

Proizvodi koji sadržebenzin ili plin mogu biti isporučene u posebnim pošiljkama sa naknadom od 20,00 kn za pakiranje.

Narudžbe se dostavljaju samo od ponedjeljka do petka Mi smo zatvoreni za vrijeme praznika, 7 dana u prvom dijelu srpnja tijekom za godišnji odmor, za Novu godinu, Uskrs, Praznik rada, Božić i ostale praznike..

Praznične narudžbe

Kako bi osigurali svoje darove da stignu na vrijeme za Božić, najkasnije do 16. prosinca izvršite svoju narudžbu.


19. prosinca - Posljednji dan za otpremu u roku dva do tri dana

22. prosinca - (Narudžbe moraju biti postavljene prema 11:30) . narudžbe će biti isporučene 28.12. uz uvjet prethodne uplate


Molimo slijedite ove naručivanje datume u nastavku kako biste osigurali svoje individualne darove stići do 20. prosinca.

7. prosinca - posljednji dan za narudžbu pomoću standardne otpremu i rukovanja.

15. prosinca - Posljednji dan da bi pomoću dva do tri dana Shipping.

19. prosinca -(Narudžbe moraju biti dostavljene do 11:30) Zadnji dan za naručiti sa isporukom slijedeći dan.


Mi smo zatvoreni 24. 25, 30, 31 prosinca, , i 1. siječnja.

Povratak i zamjene

Zippo proizvodi su proizvedeni uz kvalitetu i integritet. Ako osjećate potrebu da se vrate ili zamjene na osnovu uputstva u nastavku, rado ćemo obraditi Vaš povratak u roku od 30 dana od dana narudžbe. Roba koja je oštećena i korištena zbog uobičajenog trošenja i habanja, ili zbog nedostatka u finalnoj obradi nije pokrivena jamstvom proizvođača, a ne može se vratiti u bilo koje vrijeme nakon kupnje. Ako ste kupili Zippo proizvod kod ovlaštenog prodavača, obratite se prodavaču da za detalje uvjetima vraćanja.

Za vraćanje proizvoda, molimo priložite račun kupnje i razlog za vraćanje. Ako nemate kopiju računa molimo dajte originalni broj narudžbe, vaše ime, adresu, e-mail adresu i telefonski broj zajedno s razlogom za svoj povratak. Roba koja se vrati za kredit kupcu mora biti u novom, neiskorišten stanju.

Morate uključiti povratnu adresu u vašu pošiljku. Za sigurnost naših zaposlenika, bilo koji paket koji dobijemo bez povratne adrese na vanjskoj paketa će biti uništen i Zippo neće zamijeniti sadržaj paketa. Hvala na suradnji. Razmjene su podložne dostupnosti. Povrat će biti obrađen ako proizvod nije dostupan. Ugravirani tekstovi ne mogu biti vraćen ili razmjenjeni.

Po primitku proizvoda, povrat će biti obrađen u obliku procesa koji se koristi na izvornom redoslijedu. Kod povrata robe koja je plaćena kreditnom karticom , molimo dopustite do dva ciklusa naplate za kredit da se pojavi na izvodu. Ako vratiti proizvod kupljen novčanom doznakom kao sredstvom plaćanja, povrat sredstava će biti izvršen u roku od dva tjedna od primitka vraćenog proizvoda. Povrat će uključivati cijenu proizvoda i poreza na iznos samo u slučaju da je proizvod isporučen u RH. Ako je proizvodi oštećeni u tranzitu, također ćemo uključiti troškove pakiranja i prijevoza..