Founder’s Day Collectible

Model: 49631 Kategorija:

1.376 kn

-10%

Dizajn za ovaj kolekcionarski upaljač za obilježavanje Founder’s Day 2021. nadahnut je samim osnivačem Zippa Georgeom G. Blaisdellom i obiteljskom tradicijom koju je započeo i koja traje do danas. Armor vjetrooptorni upaljač ukrašen je svjetlim dubokim rezbarenjem, prije nego što je pozlaćen sa 18 karatnom pozlatom.

Počast pečatnjaku obitelji Blaisdell zauzima središnji dio oblika medaljona, lijepo uglačano urezan kako bi se pokazali fini detalji dizajna pečatnjaka, dok su Deep Carve pruge s obje strane upaljača povratak jednom od najranijih ukrasnih elemenata na Zippu vjetrootpornom upaljaču, poznat kao dizajn okretnog motora.

Proizvodnja ovog bezvremenskog kolekcionarskog upaljača ograničena je na 10 000 komada širom svijeta. Svaki upaljač uzastopno je numeriran i ima ekskluzivni donji pečat Founder’s Day. Ovaj kolekcionarski upaljač  bit će isporučen u visokokvalitetnoj luksuznoj kutiji, pogodnoj za vrhunske poklone i prezentacije.

Za optimalne performanse koristite originalni Zippo benzin za upaljače.

  • Originalni Zippo vjetrootporni upaljač sa prepoznatljivim Zippo „klikom“
  • Kompletna metalna konstrukcija; vjetrootporni dizajn omogučuje njegovo korištenje u gotovo svim uvjetima.
  • Mogućnost doživotne dopune benzinom; Za optimalne performanse preporuča se korištenje originalnog Zippo benzina, kremena i fitilja.
  • Made in USA; Doživotna garancija.
  • Gorivo: Originalni Zippo benzin za upaljače (prodaje se posebno)