Zippo Car 75th Anniversary Collectible

Model: 48693 Kategorije: ,

219,19 

Kolekcionarski upaljač 2023. godine  obilježava 75 godina otkako je originalni Zippo automobil prvi put izašao na autoceste i osvojio srca promatrača diljem Amerike. Nadahnut paradom “proizvodnih mobitela”, osnivač Zippoa George G. Blaisdell dao je Chrysler Saratoga iz 1947. u potpunosti preurediti u par Zippo upaljača otpornih na vjetar većih od života. Spektakularna senzacija nastavit će obilaziti susjednih 48 država, oduševljavajući posjetitelje parade i posjetitelje sajma kamo god je stigao. Ovaj Armor® High Polish Black Collectible prikazuje legendarni automobil Zippo u punom sjaju koristeći naš postupak Photo Image 360°, koji proširuje dizajn oko svih strana upaljača. Zippo plamen i simbol 75. obljetnice pojavljuju se u sofisticiranim mesinganim tonovima. To je omogućeno posebnim dvobojnim laserskim postupkom. Ventilacijski otvor automobila, s druge strane, osvijetljen je vatrenim opalnim kristalom, posebno odabranim za Europu, Bliski istok i Afriku. Konačno, po prvi put, pozlaćeni umetak ukrašen je ugraviranim Zippo motivom koji se ponavlja. To razlikuje kolekcionarski predmet od svih ostalih prethodnih izdanja. Svaki upaljač je redom numeriran na poleđini, ima poseban donji pečat i pakiran je u luksuznu kutiju.

Dolazi zapakiran u poklon kutiju. Za optimalne performanse koristite originalni Zippo benzin za upaljače.

  • Originalni Zippo vjetrootporni upaljač sa prepoznatljivim Zippo „klikom“
  • Kompletna metalna konstrukcija 1.5 puta deblja nego kod standardnog upaljača; vjetrootporni dizajn omogučuje njegovo korištenje u gotovo svim uvjetima.
  • Mogućnost doživotne dopune benzinom; Za optimalne performanse preporuča se korištenje originalnog Zippo benzina, kremena i fitilja.
  • Made in USA; Doživotna garancija.
  • Gorivo: Originalni Zippo benzin za upaljače (prodaje se posebno)