Zippo Founder’s Day Collectible 2021

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Model: 49631 Kategorije: ,

199,00  (1.499,00 kn)

TRENUTNO NEMA NA ZALIHI

Dizajn za kolekcionarski upaljač povodom Founder’s Day 2021. inspiriran je samim osnivačem Zippa, Georgeom G. Blaisdellom, i obiteljskom tradicijom koju je on započeo, a traje do danas.
Armor® Windproof upaljač je i duboko izrezbaren i sjajno ugraviran prije nego što je pozlaćen s 18 karatnom pozlatom. Počast pečatu obitelji Blaisdell nalazi se u središnjem obliku medaljona, lijepo ugraviran kako bi se prikazali delikatni detalji dizajna pečata, dok su pruge Deep Carve s obje strane upaljača povratni poziv na jedan od najranijih ukrasnih elemenata dostupnih na Zippo Windproof Lighter, poznat kao motor-turned design. Proizvodnja ovog bezvremenskog kolekcionarskog predmeta ograničena je na 10 000 komada diljem svijeta. Svaki upaljač je uzastopno numeriran i ima ekskluzivnu donju markicu Founder’s Day. Vaš kolekcionarski upaljač dostavlja vam se u luksuznoj kutiji, prikladnoj za vrhunsko darivanje i izlaganje.

Dolazi zapakiran u poklon kutiju. Za optimalne performanse koristite originalni Zippo benzin za upaljače.

  • Originalni Zippo vjetrootporni upaljač sa prepoznatljivim Zippo „klikom“
  • Kompletna metalna konstrukcija 1.5 puta deblja nego kod standardnog upaljača; vjetrootporni dizajn omogučuje njegovo korištenje u gotovo svim uvjetima.
  • Mogućnost doživotne dopune benzinom; Za optimalne performanse preporuča se korištenje originalnog Zippo benzina, kremena i fitilja.
  • Made in USA; Doživotna garancija.
  • Gorivo: Originalni Zippo benzin za upaljače (prodaje se posebno)