Zippo Lighter Founder’s Day Web Exclusive Collectible

Model: 48167 Kategorije: ,

123,00 

TRENUTNO NEMA NA ZALIHI

Replika iz 1935
Ograničeno izdanje.

Zippo upaljač je metalni upaljač koji se može puniti i proizvodi Zippo. Zippo je osnovan 1932. godine kada je George G. Blaisdell odlučio stvoriti upaljač koji će izgledati dobro i biti jednostavan za korištenje. Osim poboljšanja na kremenom kolu i modifikacija završnih slojeva kućišta, Blaisdellov izvorni dizajn ostao je gotovo nepromijenjen do danas. Doživotno jamstvo koje prati svaki Zippo metalni proizvod i dalje jamči da “Radi ili mi popravljamo besplatno™”.

Ovaj trio škotskih terijera bio je među prvim umjetničkim dizajnom koji se pojavio na Zippo upaljaču. Razvijena ubrzo nakon osnutka Zippa 1932. godine, metoda Etch Paint mogla je reproducirati i jednostavne i zamršene slike s više boja i brzo uspostavila Zippovu trajnu tradiciju originalnih umjetničkih djela i prilagođenog dizajna. Etch Paint će se s vremenom razviti u isprobani proces Color Image koji koristimo danas. Koristeći kombinaciju naših postupaka Luster i Color Image, ovaj ekskluzivni web kolekcionarski predmet za Dan utemeljitelja ima kultni Scottie dizajn pored našeg logotipa za 90. obljetnicu na replici modela od brušenog kroma iz 1935. godine. Poklopac obilježava 5. lipnja kao Dan osnivača, a poleđina upaljača ističe Zippovu povijest i osnivanje principi. Svaki upaljač je redom numeriran i ima prigodni donji žig.

  • Originalni Zippo vjetrootporni upaljač sa prepoznatljivim Zippo „klikom“
  • Kompletna metalna konstrukcija; vjetrootporni dizajn omogučuje njegovo korištenje u gotovo svim uvjetima.
  • Mogućnost doživotne dopune benzinom; Za optimalne performanse preporuča se korištenje originalnog Zippo benzina, kremena i fitilja.
  • Made in USA; Doživotna garancija.
  • Gorivo: Originalni Zippo benzin za upaljače (prodaje se posebno)