90th Anniversary Collectible of the Year

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Model: 49865 Kategorije: , ,

199,90  (1.506,00 kn)

Američka ikona puni 90 godina.

Zippov kolekcionarski upaljač 2022. ponosno obilježava 90 godina otkako je iskra genija postavila novi globalni standard.

Inspiriran nezgrapnimm izgledom prijateljeva upaljača, osnivač Zippo-a George G. Blaisdell krenuo je stvarajući alternativu koja je jednostavna za korištenje i otporna na vjetar. 90 godina kasnije, ponosno slavimo domišljatost originalnog Zippo upaljača s jednako bezvremenskom uspomenom.

Za ovogodišnji kolekcionarski predmet odabrali smo klasični upaljač otporan na vjetar koji karakterizira čvrsto Armor® kučište. Ukrašen je prvom kombinacijom procesa 360 MultiCut, 3D Deep Carve, Luster Etch i Laser Engrave te ima prvijenac potpuno novog crvenog svjetlucavog epoksidnog umetka za uspomenu na ovu obljetnicu. Odlučili smo okružiti kućište dijamantnim uzorkom kao znak popularnog dara za 90. obljetnicu, kao i čistu ekskluzivnost komada.

Kolekcionarski predmet iz 2022. dolazi u High Polish Chrome boji, odabranom posebno za Europsko tržište. Svaki upaljač je uzastopno numeriran, ima ekskluzivni donji žig obljetnice i dolazi u luksuznoj poklon kutiji.

Proizvodnja će biti iznimno ograničena, stoga ne propustite priliku nabaviti ovaj jedinstveni kolekcionarski upaljač.

  • Originalni Zippo vjetrootporni upaljač sa prepoznatljivim Zippo „klikom“
  • Kompletna metalna konstrukcija; vjetrootporni dizajn omogučuje njegovo korištenje u gotovo svim uvjetima.
  • Mogućnost doživotne dopune benzinom; Za optimalne performanse preporuča se korištenje originalnog Zippo benzina, kremena i fitilja.
  • Made in USA; Doživotna garancija.
  • Gorivo: Originalni Zippo benzin za upaljače (prodaje se posebno)