UVJETI POSLOVANJA

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE!

Ovi opći uvjeti korištenja, uključujući Pravila o privatnosti, Obavijest o autorskim pravima, Izjava o zaštitnim znakovima, Zahtjev za dozvole za reprodukciju i Opći uvjeti usluge (koji se nalaze u nastavku), zajedno u daljnjem tekstu “Uvjeti” predstavljaju pravni ugovor između vas i Satelit-tbm d.o.o ( u daljnjem tekstu STL) i precizirati odredbe i uvjete kojih se korisnici web stranica moraju pridržavati.). Ne odnosi se na povezana web mjesta, proizvode ili usluge. Stranicama upravlja STL u cijelosti ili djelomično, iz Republike Hrvatske. Pristupom ili upotrebom web-lokacija, usluga ili mobilne verzije bilo koje web stranice označavate da ste pročitali, razumjeli i prihvatili da se obvezuju ovim Uvjetima i bilo kojim drugim primjenjivim zakonom bez obzira jeste li registrirani korisnik ili ne. STL može promijeniti ove Uvjete u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a stupa na snagu nakon objavljivanja na ovoj web stranici. Prihvaćate redovito pregledavati ove Uvjete kako biste bili svjesni svih promjena. Vaša daljnja upotreba web stranica smatrat će se prihvaćanjem revidiranih Uvjeta. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, ne upotrebljavajte nijednu web lokaciju. Pridržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Izmijenjeni uvjeti bit će objavljeni na ovoj web stranici. Vaša daljnja upotreba bilo kojeg web mjesta nakon objavljivanja promjena ovih Uvjeta znači da prihvaćate promjene.

O PRODAJNOM MJESTU

SATELIT-tbm d.o.o.

ADRESA:

Odranska ulica 1A
10000 Zagreb

OIB: 31395903706

MBS: 080057301

Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital 90.862,03 eura (684.600,00 kuna)

RADNO VRIJEME
Radnim danom: 09.00 – 17.00

Telefon: +385 1 6195 314
E-mail:
satelit-tbm@satelit-tbm.hr

ERSTE &STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.
IBAN: HR8824020061100019281

OPCIJE PLAĆANJA U WEB SHOPU

Načini plaćanja

Satelit-tbm d.o.o. Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).

2. Plaćanje karticama u web trgovini

Naručene artikle možete platiti slijedećim karticama:

 • VISA
 • Maestro
 • Mastercard
 • Diners
 • Discover
 • DinaCard

Nakon odabira načina plaćanja određenom kreditnom karticom u pregledu narudžbe te upisa Vaših osobnih podataka, a nakon klika na gumb „plati“, pristupate zaštićenoj stranici pružatelja usluge online naplate (WSpay). Na zaštićenoj stranici upisujete podatke s kartice potrebne za autorizaciju transakcije, nakon čega ćete putem e-maila primiti potvrdu o narudžbi i autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Zbog Vaše zaštite, naplatni sustav ne dopušta uvid u broj kreditne kartice. Vidljiv je samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičnoj kući. Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor (odustati od isporuke naručenih artikala) ukoliko utvrdi da je to u njegovom poslovnom interesu te se u tom slučaju obvezuje odmah, bez odgode, kupcu refundirati kompletan iznos transakcije.

Izjava o korištenju WSPay-a

https://www.zippo.com.hr (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanja kreditnim karticama.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Konverzija valuta pri plaćanju karticama

Sva plaćanja karticama bit će provedena u eurima. Prilikom plaćanja nekom drugom vaklutom navedeni iznos preračunava se u euro prema tečaju Vaše banke ili kartičarske kuće. Kao rezultat ovih konverzija, moguća su manja odstupanja naplaćenog iznosa od iznosa prikazanog u našoj web trgovini.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Prilikom plaćanja kreditnim karticama u web trgovini https://www.zippo.com.hr, Kupac broj kreditne kartice i druge podatke upisuje izravno u obrazac pružatelja usluge online naplate, koji je sigurnom SSL vezom spojen s našom web trgovinom. Podaci o kreditnim karticama kupaca ne pohranjuju se u sustavu web trgovine https://www.zippo.com.hr te ni na koji način nisu izloženi dohvatu niti neovlaštenom korištenju od strane trećih osoba, uključujući https://www.zippo.com.hr.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

 

     

 

PLAĆANJE PREKO VIRTUALNIH BANAKA

Satelit-tbm doo ne prihvaća plaćanja preko virtualnih banaka koje uplatom na njegov transakcijski račun naplaćuju svoje usluge-proviziju umanjujući vrijednost robe koja je ponuđena. ( npr. Revolut  i sl.).

Ukoliko kupac izvrši plaćanje preko virtualne banke Satelit-tbm d.o.o.će odmah vratiti uplatitelju  primljeni novac na transakcijski račun sa kojeg ga je dobio u iznosu u kojem ga je dobio, a sve na trošak uplatitelja -kupca koji je naručio robu I platio preko virtualne banke. Sav rizik povrata novca snosi kupac, a dokaz povratu novca Satelit-tbm će kupcu dostaviti na njegov zahtjev. Isporuka neće biti izvršena jer Satelit-tbm d.o.o. nije primio punu cijenu naručene robe.

DOSTAVA

 • Vaša pošiljka se šalje sa HP paket 24 uslugom. Nakon vidljive uplate paket se pakira isti radni dan i preuzima od strane HP-a oko 16.00 sati. Nakon preuzimanja od strane HP-a dobiti ćete na vašu e-mail adresu broj pošiljke I link za praćenje pošiljke.
 • Vaša narudžba će biti isporučena na vašu adresu u roku od 4 radna dana od dana kad je vaše plaćanje vidljvo na u našem transakcijskom računu do 12.00 sati. Subota i nedjelja i zakonom određeni blagdani nisu radni dani. Naš ovlašteni prijevoznik je Hrvatska pošta-e-paket usluga. Hrvatska pošta-garantira isporuku u roku od 2-3 dana nakon pruzimanja pošiljke na bilo koju adresu u Republici Hrvatskoj.
 • Sve pošiljke su registrirane u sustavu HP, troškove prijevoza plaća STL i sve pošiljke su osigurane policom osiguranja HP-e-paketa na stvarnu vrijednost u skladu sa STL računom  isporuku koji šaljemo uz kupljene proizvod-e. Račun STL-a jednak je iznosu vaše primljene uplate, a vaši detalji napisani su u računu i prijevoznom dokumentu.Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta u jednoj isporuci.
 • Za isporuke izvan Republike Hrvatske ovlašteni prijevoznik je FedEx. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta. Sve pošiljke su registrirane, troškove prijevoza plaća STL u skadu sa lokacijom kupca. Troškovi prijevoza zaraćunavaju se posebno i nisu uključeni u cijena na STL web-trgovini. Sve troškove  pošiljke izvan Republike Hrvatske snosite vi. STl će osigurati pošiljku policom osiguranja prijevoznika na njihovu stvarnu vrijednost u skladu sa vašim računom za isporuku koji šaljemo uz kupljene proizvod-e. Ukoliko ste na području Europske unije rokovi varirati od države do države. Ukoliko ste izvan EU u skladu sa lokalnim propisima možete biti odgovorni za uvoznu proceduru  u svoju  državu. Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta u jednoj isporuci
 • Ukoliko primjetite da je pošiljka vidljivo oštećena niste je obvezni pruzeti, ali ste nas obavezni obavijestiti o razlozima odbijanja preuzimanja. STL će u najkračem mogućem roku utvrditi razloge vaše reklamacije sa prijevoznikom.
 • Sve kupnje s bilo kojeg mjesta obavljaju se prema ugovoru o pošiljci. To znači da rizik od gubitka i prava vlasništva nad takvim stvarima prelazi na vas nakon što smo ih predali prijevozniku i vi ćete biti obeštećeni i primiti nadoknadu od strane prijevoznika u roku od 15 dana nakon primljene reklamacije o neisporuci.

POVRAT

Ako vjerujete da postoji problem s kvalitetom vašeg proizvoda, možete ga vratiti u novom stanju i u originalnom pakiranju radi razmjene za isti artikal ili trenutnog potpunog povrata kupoprodajne cijene proizvoda. Svi povrati ili zamjene moraju se izvršiti, ali za rokove zamjene morati ćemo imati vaše strpljenje i suglasnost. Prije povrata bilo kojeg isporučenog proizvoda u skladu sa ovim uvjetima MORATE imati pisanu suglasnost za povrat proizvoda. Troškove povrata snosite vi.

Ako ste ZIPPO proizvode kupili od drugog web online  prodavača ili prodavaonice, obratite se izravno tom prodavaču radi uputa.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

STL poštuje brige o privatnosti svojih kupaca i korisnika svojih web lokacija i stvorio je ovu izjavu o privatnosti kako bi objasnio kako koristimo i štitimo vaše osobne podatke. Poduzimamo razumne napore da zaštitimo sve podatke koje nam date. Pravila o privatnosti (za HR i izvan HR) ovdje su uključena referencom.

WEB STRANICA I PRIJAVE KORISNIKA

Sadržaj stranice namijenjen je osobnoj uporabi njegovih korisnika. Sav materijal objavljen na web-lokacijama (uključujući, ali ne ograničavajući se na informacije, članke, fotografije, slike, ilustracije, opise proizvoda, audio i video zapise (zajedno “Sadržaj”) zaštićen je autorskim pravima, zaštitnim znakom i svim ostalim primjenjivim zakonima o intelektualnom podacima vlasništvu.

Web stranice su zaštićene autorskim pravima kao kolektivnim djelom i / ili sastavljanjem, u skladu s  zakonima o autorskim pravima, međunarodnim konvencijama i drugim zakonima o autorskim pravima. Osim ako je drugačije navedeno u Odjeljku 1. ovih Uvjeta pružanja usluge, ne smijete mijenjati, prilagođavati, prevoditi, izlagati, objavljivati, prenijeti, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedene radove iz, distribuirati, izvoditi, prikazivati, iskrivljvati, dekompilirati ili rastaviti ili na bilo koji način iskoristiti bilo koji sadržaj, softver, materijale bilo koje web stranice u cijelosti ili djelomično.

Kopiranje ili pohranjivanje bilo kojeg sadržaja za osobnu, nekomercijalnu upotrebu izričito je zabranjeno bez prethodnog pismenog odobrenja ZIPPO-a ili vlasnika autorskih prava navedenih u obavijestima o vlasničkim pravima pojedinog sadržaja. Zbog izbjegavanja nedoumica, uključujući bilo koji sadržaj (u cijelosti ili djelomično) na vašoj osobnoj web stranici, kada je dostupan bilo kojoj drugoj osobi, nije osobna upotreba i nije dopušten.

Korištenjem bilo kojeg web mjesta prihvaćate da su sve informacije, povratne informacije, pitanja, komentare i / ili priloge nama, web mjestima (kao što je navedeno u nastavku) ili slično (ne uključujući “osobne podatke” gore spomenute u Pravilima o privatnosti) koje pružite nam u vezi s bilo kojim web mjestom smatrat će se da nam je dostavljeno na povjerljivoj i nepridržavnoj osnovi i postat će i ostati naše vlasništvo. Nećemo imati nikakvu obvezu u odnosu na bilo koji privitak i bit ćemo slobodni reproducirati, koristiti, objaviti i / ili distribuirati bilo koji privitak u bilo koju svrhu, bez ikakvih ograničenja. Također se slažete da ćemo biti slobodni koristiti bilo koje ideje, koncepte ili tehnike sadržane u privicima za bilo koju svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, razvoj, proizvodnju i stavljanje na tržište proizvoda ili usluga koji uključuju takve ideje, koncepte ili tehnike. Osim toga, ovim se odričete svih vlasničkih ili moralnih prava koja imate u bilo kojem materijalu koji ste nam poslali ili poslali.

STL će vaše podatke upotrebljavati samo u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

Ako smatrate da je sadržaj bilo kojeg privitka kojeg ste dostavili ili bilo koji sadržaj koji se pojavljuje na web lokaciji korišten na web mjestu na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, molimo dostavite našem glavnom savjetniku pismenu obavijest (e-adresa je dovoljna) koji uključuje sljedeće podatke: elektronički ili fizički potpis osobe ovlaštene da djeluje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno; identifikacija djela zaštićenog autorskim pravima za koja se tvrdi da je prekršen; opis mjesta na kojem se nalazi materijal za koji tvrdite da krši pravo; svoju adresu, telefonski broj i adresu e-pošte; izjavu koju imate u dobroj vjeri da sporno korištenje nije odobreno od strane vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona; i izjavu koju ste, pod kaznom lažne prijave, rekli da su podaci u vašoj obavijesti točni i da ste vlasnik autorskih prava ili ovlašteni za djelovanje u ime vlasnika autorskih prava. Adresa e-pošte je satelit-tbm@satelit-tbm.hr.

KORISNIČKI SADRŽAJ, RECENZIJE PROIZVODA I DISKUSIJE

Web stranice mogu staviti na raspolaganje preglede i ankete proizvoda. Ne smijete prenositi ili distribuirati ili na bilo koji drugi način objavljivati u bilo kojem dijelu bilo koji sadržaj koji je klevetnički,  pornografski, seksualno eksplicitni, zloupotrebljavajući ili koji na drugi način krši bilo koji zakon, pravilo ili propis. Koristite dobro prosuđivanje i poštujte druge pojedince koristeći preglede proizvoda i ankete. Slažete se da nećete koristiti vulgarni, nasilni i kristiti izraze koji iskazuju mržnju.

Recenzije proizvoda koristite samo na nekomercijalne načine.

Iako ne pregledavamo i ne možemo pregledati svaku poruku koju korisnici mogu objavili u recenzijama proizvoda i nismo odgovorni za sadržaj bilo koje od ovih poruka, STL zadržava pravo brisanja, premještanja ili uređivanja poruka koje mi, prema vlastitom nahođenju, smatramo kršenjem zakona (uključujući zakon o zaštitnim znakovima i autorskim pravima) ili ovim uvjetima pružanja usluge ili su uvredljivi, klevetnički ili na drugi način neprihvatljivi. Ostati ćete isključivo odgovorni za sadržaj vaših poruka. STL zadržava pravo da odustane od povlastica i pristupa korisnika u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga ili bez razloga

Opća pravila za sadržaj koji generira korisnik

Posjetitelji web stranice isključivo su odgovorni za sadržaj poruka koje objavljuju na bilo kojem forumu, blogu, web mjestu društvenih medija ili korisničkom pregledu. Korisnici trebaju biti svjesni da, kada dobrovoljno otkriju osobne podatke (npr. Korisničko ime, e-adresu, telefonski broj) na prethodno spomenutim stranicama sa sadržajem i na bilo kojoj stranici društvene mreže na kojoj STL nalazi stranicu ili prostor poput Facebooka, Twittera itd., te informacije mogu ih prikupljati i koristiti drugi iz bilo kojeg razloga.

Sadržaj nije unaprijed predviđen

STL ne jamči da će unaprijed prikazati sadržaj generiran od korisnika. STL ne jamči da će web stranica biti zaštićena od korisnika koji je stvorio sadržaj koji je netočan, varljiv, uvredljiv, prijeteći, klevetnički, nezakonit ili na drugi način prigovor. STL djeluje samo kao pasivni kanal za takvu distribuciju i ne preuzima nikakvu obvezu ili odgovornost koja se odnosi na bilo koji sadržaj koji generira korisnik ili aktivnosti korisnika na web mjestu. Čak i u slučaju da STL odabere nadziranje bilo kojeg sadržaja koji je stvorio korisnik, STL ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu obvezu nadziranja ili uklanjanja takvog sadržaja koji je stvorio korisnik. STL zadržava pravo uređivanja, uklanjanja ili odbijanja objave bilo kojeg sadržaja koji je stvorio korisnik ili ukida vaš registrirani račun iz bilo kojeg razloga.

Ispunjavanje i prijava

Da biste postavili sadržaj koji je stvorio korisnik, poput recenzija proizvoda, i prilagodili vlastiti proizvod na stranicama internetske trgovine, morate se registrirati za račun. Slažete se da ćete pružiti točne i aktualne podatke o sebi u svim obrascima za registraciju na web mjestu. Ova web stranica namijenjena je isključivo korisnicima starijih od osamnaest (18) godina i kršenje ovih Uvjeta upotrebe za osobe mlađe od 18 godina je njihova registraciju na web mjestu. Izjavljujete i jamčite da imate 18 ili više godina. Vaš račun može se izbrisati bez upozorenja ako lažno predstavite svoju dob, bilo starije ili mlađe.

Prava STL-a na vašu objavu

Vaš Korisnički sadržaj nije povjerljiv ili zaštićen. Dajete i jamčite da imate pravo dodijeliti STL-u neekskluzivno, neopozivo, širom svijeta, prenosivo, besplatno, trajno pravo na upotrebu sadržaja koji generira korisnik na bilo koji način ili medij koji je sada ili kasnije razvijen, u bilo koju svrhu, komercijalno, oglašavanje ili na bilo koji drugi način, uključujući pravo prevođenja, prikazivanja, reprodukcije, mijenjanja, stvaranja izvedenih djela, podlicencije, distribucije, dodjeljivanja i komercijalizacije bez ikakvog plaćanja.

UVJETI KORIŠTENJA ZA ONLINE TRGOVINU

Uz odredbe ovih Uvjeta, sljedeći se pojmovi odnose posebno na internetsku trgovinu koja se nalazi na www.zippo.com.hr

 • Davanjem narudžbe, potvrđujete da možete platiti stavke u svojoj narudžbi.
 • Davanjem narudžbe na zippo.com.hr (ili bilo kojoj drugoj internetskoj trgovini kojom upravlja STL, u daljnjem tekstu Zippo.hr) prihvaćate da se obvezuju uvjeti prodaje sadržani u opisu predmeta (uključujući, bez ograničenja, način plaćanja i prihvatljiva adresa isporuke).
 • Ako na zippo.com.hr naručujete proizvode, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ćete proizvode koristiti odgovorno u skladu sa uputstvima koja su sastavni dio svakog proizvoda.
 • Pridržavat ćete se svih primjenjivih domaćih i međunarodnih zakona i propisa koji se tiču vašeg korištenja internetske trgovine i vaše kupovine.
 • Odgovorni ste za točnost unesenih podataka kod bilo koje kupnje online.
 • Možemo odbiti vašu narudžbu po našem nahođenju i zadržavamo pravo otkazati bilo koju narudžbu ili odbiti uslugu bilo kome u bilo kojem trenutku. Ako otkažemo vašu narudžbu nakon što smo vam naplatili narudžbu, vratit ćemo vam vaš kredit čim je to moguće.
 • Zbog propisa o opasnoj robi možda nećemo moći isporučiti određenu robu na vašu adresu. Na primjer, isporučujemo samo prazne-nenapunkjene višenamjenske upaljače u zemlji,ali zato ne možemo isporučiti neke specifične proizvode kao što su punjenja na druge međunarodne lokacije. STL zadržava pravo odbiti isporuku bilo kojeg proizvoda iz bilo kojeg razloga ili bez razloga.
 • STL  isporučuje proizvode potrošačima u skladu sa propisima.
 • Pridržavamo pravo dodavanja i / ili uklanjanja proizvoda na zippo.com.hr, iz bilo kojeg razloga, u bilo kojem trenutku.
 • Pridržavamo pravo ograničiti količine prodanih predmeta.
 • Ne možete prenijeti ili prodati svoj User ID ili račun drugoj strani.
 • Sve cijene izražene su u eurima.
 • Proizvodi dostupni s bilo kojeg web mjesta mogu se oglašavati na web stranicama trećih strana. STL nije odgovoran za bilo kakve informacije na takvim web lokacijama za kupovinu ili za bilo kakve razlike koje mogu postojati između podataka na takvim web lokacijama trećih strana i informacija na bilo kojem web mjestu, uključujući, ali ne ograničavajući se na informacije o cijenama.
 • Nakon narudžbe primiti ćete povratni odgovor-potvrdu narudžbe  sa web trgovine  na www.zippo.com.hr sa svim potrebnim detaljima za plaćanje proizvoda. Plaćanje može biti isključivo bezgotovinskom uplatom na STL transakcijski račun naveden na potvrdi narudžbe. Kod plaćanja u poziv na broj pišite broj potvrde narudžbe. Plaćanje u web shopu je također moguće obaviti sa kreditnim karticam korištenjem sustava za sigurno plaćanje WSPAY.

 

PRISTUP I DOSTUPNOST USLUGA I LINKOVA

Web mjesto može sadržavati veze do drugih internetskih stranica. Vaš odabir veze preusmjerit će vas sa STL web mjesta na web mjesto treće strane. Interakcije koje se dogode između vas i web stranice treće strane strogo su između vas i takve web stranice treće strane i nisu odgovornost STL-a. Nismo odgovorni za ispitivanje ili ocjenjivanje i ne jamčimo za ponudu bilo koje od ovih povezanih web lokacija. STL ne preuzima nikakvu odgovornost ili odgovornost za radnje, proizvode, dostupnost ili sadržaj ovih vanjskih web stranica. Trebate se usmjeriti na bilo koju vanjsko povezanu web stranicu administratoru ili webmasteru web stranice treće strane.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

U najvećoj mjeri dopuštenoj sukladno važećem zakonu, Satelit-tbm d.o.o će uvažavati svoju  odgovornost prema vama ili bilo kojoj trećoj strani u skladu sa napisanim uvjetima

INTEGRITET SUSTAVA

Ne smijete koristiti nijedan uređaj, softver, virus ili ruter za ometanje ili pokušaj ometanja ispravnog rada bilo koje stranice ili bilo koje transakcije provedene na takvoj web stranici. Ne smijete poduzeti ništa što nameće nerazumno ili nesrazmjerno veliko opterećenje naše infrastrukture u odnosu na vašu upotrebu. Ne smijete otkriti ili dijeliti zaporku s bilo kojom trećom stranom ili koristiti zaporku za neovlaštene usluge.

PRESTANAK KORIŠTENJA

STL može, po vlastitom nahođenju, prekinuti ili obustaviti vaš pristup ili odbiti pristup u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, na bilo koju ili bilo koju web lokaciju ili iz bilo kojeg razloga, uključujući, bez ograničenja, kršenje ovih Uvjeta ili povreda autorskih prava u vlasništvu trećih strana.

STL, uključujući, bez ograničenja na ovlaštene agente i zaposlenike, može vam ukinuti upotrebu bilo koje stranice ili bez obavijesti u slučaju da prekršite bilo koju obvezu ovih Uvjeta pružanja usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na, (i) ograničavanje, inhibiranje ili remećenje bilo kojeg ZIPPO događaja ili (ii) pokušaja izmijenei ili nepravilnog pristupanja bilo kojoj značajki ili funkciji bilo koje od web lokacija. Vaš pristup može biti podložan ukidanju ako objavite ili pošaljete bilo koji ilegalni sadržaj; uznemirite ili prijetiti bilo kojem korisniku bilo koje stranice ili bilo kojem zaposleniku STL-a  sa objavljivanjem sadržaja (uključujući, ali ne ograničavajući se na, stvaranje korisničkog imena) koje je uvredljivo ili na drugi način ometajuće za aktivnosti web mjesta; objavom neželjenog oglašavanja; ili se na neki drugi način nepravilno predstavite zaposlenikom Satelit-tbm d.o.o ili drugom osobom u distributerskoj mreži Zippo Manufacturing Company.

PRAVNA IZJAVA

Ovi uvjeti su napravljeni i tumačit će se i primjenjivati u skladu sa važečim zakonima RH bez obzira na bilo kakve odredbe o sukobu zakona. STL sadržaj na web stranicama prikladan za pristup unuta Republike Hrvatske. Oni koji odluče pristupiti web mjestima izvanr Republike Hrvatske to čine na vlastitu inicijativu i odgovorni su za poštivanje lokalnih zakona. Slažete se da će svaki postupak za provođenje ovog sporazuma biti pokrenut biti pokrenut na sudovima koji se nalaze u Zagrebu, Republika Hrvatska.

Službena korespondencija mora biti poslana poštom ili ekspresnom dostavom na:

Satelit-tbm d.o.o

n/r pravni savjetnik

Odranska 1-A

HR-10000 Zagreb

CROATIA

Uvjeti pružanja usluge, Uvjeti korištenja, Izjava o zaštiti privatnosti i bilo koji drugi ovdje navedeni uvjeti (u daljnjem tekstu “Uvjeti”) predstavljaju cjelokupni ugovor između vas i Satelit-tbm-a d.o.o. u pogledu vašeg pristupa i upotrebe web-mjesta i zamjenjuju sve prije ili istovremeno. sporazumi (bilo usmeni, pisani ili elektronički) između vas i STL-a u vezi s web-mjestima. Ako se utvrdi da je bilo koja od odredaba ovih Uvjeta nevaljana ili neizvediva, svaka nevažeća ili izvršna odredba će se tumačiti na način koji je u skladu s primjenjivim zakonima kako bi, što je više moguće, odražavao prvobitne namjere stranaka i preostale odredbe ostat će u punoj snazi ​​i na snazi. SATELIT-tbm d.o.o. može ove Uvjete dodijeliti (i) bilo kojoj od svojih pridruženih kompanija; (ii) preživjelom subjektu u slučaju spajanja, stjecanja ili prodaje cjelokupne ili gotovo cijele imovine ; ili (iii) u vezi s prodajom bilo kojeg web mjesta ili poslovne jedinice povezane s web mjestima.

OBAVIJEST O AUTORSKIM PRAVIMA 

Copyright © 2023 Tvrtka Satelit-tbm d.o.o. Sva prava pridržana. Materijal na web stranicama ne smije se reproducirati i ne smije se distribuirati, javno izvoditi ili na bilo koji drugi način koristiti, osim uz prethodno izričito pismeno dopuštenje tvrtke.

IZJAVA O ZAŠTITI ROBNE MARKE ZIPPO

ZIPPO,  SLIM, Venetian, ,Black Ice, i ZIPPO plamen, su registrirani zaštitni znaci u Sjedinjenim Državama i mnogim zemljama. Navedeni zaštitni znakovi upotrebljavaju se u SAD-u pod licencom ZippMark, Inc. Višenamjenski upaljač ima patentirani dizajn u Sjedinjenim Američkim Državama i registrirani je dizajn u mnogim zemljama. Svi ukrasi Zippo upaljača zaštićeni su autorskim pravima © Zippo Manufacturing Company 2017. Sva prava pridržana.

Nijedan materijal pronađen ili smješten na ZIPPO web mjestima ne smije se preuzimati, uokvirivati, povezati, kopirati, reproducirati ili koristiti na bilo koji drugi način na bilo kojem sada postojećem ili naknadnom mediju koji je stvoren bez prethodnog pismenog odobrenja ZIPPO-a.