Zippo u filmovima

Upaljači Zippo pojavili su se u više od 2000 filmova

Zippo vjetrootporni upaljači pojavili su se u više od 2000 filmova. U svakom žanru i svakom proračunu – od multimilionskih blockbustera do kratkih filomova – kada glumci trebaju pouzdanu podršku da osvijetle put, izađu iz gadne situacije ili pronađu izlaz, često možete čuti nepogrešiv klik otvor upaljača  Zippo ili pogledajte iskru kremena prije nego što pouzdan žuti plamen osvijetli zatamnjeni ekran.

I nisu samo na srebrnom ekranu upaljeni Zippo upaljači i ostali proizvodi iz Zippo obitelji, uključujući noževe Case, primjećeni u nebrojenim emisijama udarnih vremena i kablovskim televizijskim emisijama, zajedno s nastupima u priznatim streaming sadržajima. Od borbe protiv zombija, aktiviranja prskalica za zaustavljanje smrtonosnog virusa u zraku, Zippo proizvodi često mogu akumulirati više od 10 minuta vremena na ekranu svake sezone i viđeni su od miliona gledatelja.

S filmografijom koja traje najmanje  75 godina od više od 85 godina povijesti, nije čudo što su upaljači Zippo davani kao darove posadama i koristili kao nagrade na zabavama i na izložbama. A Zippo je auditirao i zaradio ulogu u svakoj produkciji – nikada ne plativši da bi bio u središtu pozornosti. Vjetrootporni upaljač s zajamčenim performansama i dalje će služiti kao najbolji majstor za podršku narednih godina.