Upoznajte Zipo grijače za ruke

Zippo grijač za ruke

Želite li svoje avanture na otvorenom prebaciti na sljedeću (topliju) razinu? Upoznajte Zippo grijač za ruke, dostupan u 12-satnim i 6-satnim modelima. Kad ste na otvorenom, usredotočeni ste. Bez obzira jeste li lovili, pecali, kampirali ili jednostavno uživate u ledenom vremenu sa svojim prijateljima, ne želite da vas ometaju stvaro poput hladnih ruku.

FAQs

Moj grijač za ruke nije vruć, što mogu uraditi?

  • Pažljivo, kako se ne bi opekli, provjerite plamenik. Trebao bi se čvrsto ugraditi.
  • Plamenik se možda nije pravilno zapalio. Ponovite upute za paljenje.
  • Provjerite ima li dovoljno goriva u grijaču za ruke. Gorivo će ispariti čak i kad se grijač ne koristi.
  • Plamenik će možda trebati zamijeniti. Plamenike je potrebno zamijeniti nakon otprilike 70 korištenja.

Kako zaustaviti grijač ruku od zagrijavanja?

Jednom kad se zapali Zippo 12-satni grijač, više ne možete zaustaviti akciju grijanja. Ako je potrebno, stavite grijač za ruke u vrećicu i stavite na vatrootpornu površinu dok se gorivo ne potroši i kada se grijač ruku ohladi na dodir..

Da li je grijaču za ruke potreban kisik za rad?

Da. Zippo grijač zahtijeva kisik za proces grijanja. Vrećica regulira količinu kisika. Ne upotrebljavajte ga bez isporučene vrećice jer će se previše zagrijati.

Moram li koristiti isporučenu vrećicu?

Da. Vrećica regulira količinu kisika i na taj način regulira temperaturu grijača ruku. Bez vrećice, grijač se može previše zagrijati i izazvati opekline.

Koliko dugo traje jedno punjenje ili koliko često ga treba napuniti?

  • 6-satni grijač za ruke, kada se napuni gorivom pomoću plastične šalice napunjene do donje linije, zagrijavat će se do 6 sati. Može ostati upaljen malo manje ili duže, ovisno o mnogim čimbenicima. Uvijek budite sigurni da je grijač ruku hladan na dodir prije spremanja. Stavite ga na vatrootpornu površinu ako je još topli.
  • 12-satni grijač za ruke, kad se napuni gorivom pomoću plastične šalice napunjene do gornje linije, zagrijavat će se do 12 sati. Plastičnu čašu možete napuniti i do donje linije, a ona će osigurati toplinu do 6 sati. Može ostati upaljen malo manje ili duže, ovisno o mnogim čimbenicima. Uvijek budite sigurni da je grijač ruku hladan na dodir prije spremanja. Stavite ga na vatrootpornu površinu ako je još topli.

Koristite originalno Zippo  gorivo i zamjenske plamenike